Upgraden

Je bent al Lid, Donateur of beide bij MTB-Noordwest, maar je wilt graag Lid+Donateur worden of deelnemen aan trainingen. Dit kan eenvoudig via het upgrade-formulier rechts.

Na je upgrade word je Lid+Donateur of Lid+Trainingen. Andere mogelijkheden zijn er niet. Bij vernieuwing van je lid- of donateursschap aan het eind van het kalenderjaar kun je wel weer besluiten om of Donateur of Lid te worden.

: Upgrade naar Lid+Donateur

Je was al Lid of Donateur, maar je wordt nu Lid+Donateur. Als je Donateur was, ontvang je nu ook het KNWU basislidmaatschap waarmee je aan onze evenementen kunt deelnemen, en bij de KNWU een licentie kunt aanvragen. Was je Lid, dan krijg je de felbegeerde MTB-Noordwest Donateurssticker voor op fiets of helm.

: Upgrade naar Lid+Trainingen

Je was al Lid en/of Donateur, maar je wilt aan de trainingen van MTB-Noordwest of een aangesloten club mee gaan doen. De kosten zijn afhankelijk van je huidige lid- en/of donateurschap, dat zie je in het formulier rechts zodra je je inschrijfnummer hebt ingevuld. Als je nog geen KNWU basislidmaatschap had, dan melden wij je daarvoor aan. I.v.m. verzekering, is een KNWU basislidmaatschap verplicht om deel te nemen aan trainingen.

Je bent lid van 1 januari t/m 31 december.

Upgraden 2020

Vul je inschrijfnummer en je geboortedatum in, klik dan op “Verstuur”.

Weet je je inschrijfnummer niet meer? Vraag het even op