Word Donateur!

Als Donateur van MTB-Noordwest steun je het mountainbiken in Noord-Holland! Je financiële bijdrage komt volledig ten goede aan het onderhoud van de diverse MTB-routes in Noord-Holland, dus ook je eigen favoriete route! Je kunt donateur worden in maar liefst vier smaakjes.
Heb je een lidmaatschap nodig om aan evenementen deel te nemen, voeg dan de optie + NTFU aan je keuze toe.

Uitleg Opties

+ NTFU

Wil je een lidmaatschap bij de NTFU, vink dan deze optie aan. Lees meer over het NTFU-lidmaatschap. Je wordt via deze optie ook officieel lid bij MTB-Noordwest.

+ Trainen

Wil je aan trainingen meedoen op Spaarnwoude of Dijkgatbos, vink dan deze optie aan. Het NTFU-lidmaatschap is verplicht om te kunnen deelnemen. Lees meer over trainen op Spaarnwoude. Deze optie is alleen te kiezen vanaf 1 november tot 1 augustus.

Donateur S

€ 12,50
t/m 31 december 2024

Kies evt. opties:


Je levert een mooie bijdrage die volledig besteed wordt aan het onderhoud van de lokale mountainbike­routes. Vooral geschikt voor als je een paar keer per jaar geniet van deze routes.

Donateur M

€ 25,00
t/m 31 december 2024

Kies evt. opties:


Je vindt dat het werk dat onze vrijwilligers doen nog wat meer ondersteund mag worden. Deze optie is vooral geschikt als je een of meerdere van de lokale mountainbike­routes maandelijks rijdt. Hiermee kunnen wij ervoor zorgen dat deze routes er zo goed mogelijk bij liggen.

Donateur L

€ 50,00
t/m 31 december 2024

Kies evt. opties:


Je kunt niet wachten op nieuwe uitbreidingen, features en extra kilometers op de lokale mountainbike­routes. Dan is dit de beste optie voor je. Beloven kunnen we je niets, maar ervaring uit het verleden leert dat extra financiële armslag zich rechtstreeks vertaalt in leuke dingen en extra geniet-momenten voor jou als fanatieke mountainbiker. Weet je wat? We sturen je een extra sticker!

Donateur XL

€ 100,00
t/m 31 december 2024

Kies evt. opties:


Altijd al bij een club van 100 willen horen? Dit is je kans. Je bent fan van de mountainbike­routes die we onderhouden, bent wekelijks op deze routes te vinden en/of je vindt dat bij een dikke fiets ook een dikke bijdrage hoort. Of je hebt gewoon de loterij gewonnen. Dan is dit de optie voor jou. Krijg je er iets extra’s voor? Tja, we zijn met elke donatie, groot of klein, superblij. Dus je zult het moeten doen met een goed gevoel en de dank van alle andere gebruikers. Je krijgt van ons wel twee extra stickers!

Donateur worden: doen!

Als je ervoor kiest om donateur van MTB-Noordwest te worden, word je geen lid van de Vereniging MTB-Noordwest. Maar jouw donatie is superbelangrijk voor ons. Je bijdrage komt voor de volle 100% ten goede aan het onderhoud en de aanleg van lokale mountainbikeroutes in Noord-Holland; Schoorl, Geestmerambacht, Park van Luna en Spaarnwoude.

Naast je financiële bijdrage, kun je ook meehelpen bij het onderhoud van je plaatselijke route(s). De coördinatie daarvan neemt MTB-Noordwest op zich. Om vrijwilligers te werven voor onderhoudsklussen zullen we jullie af en toe aanschrijven en uitnodigen om te komen helpen. 
Lees meer over onderhoud routes

De fabeltastiese MTB-Noordwest sticker

Als je Donateur, partner of sponsor word, krijg je de felbegeerde MTB-Noordwest Donateurssticker voor op je fiets of helm. De sticker bewijst dat je mountainbiken in Noord-Holland een warm hart toedraagt en het onderhoud van de routes steunt.

Zeg nou eerlijk, zonder de sticker wil je toch eigenlijk niet gezien worden op de Noord-Hollandse MTB-routes?

Het NTFU-lidmaatschap

Donateur worden en een NTFU-lidmaatschap toevoegen biedt een reeks voordelen. Je leest er meer over op onze speciale NTFU-pagina

Wat kost het?

De kosten van het NTFU-lidmaatschap staan vermeld bij de opties hierboven.
BELANGRIJK: Vanaf 1 september betaal je voor anderhalf jaar (wat bij de NTFU zelf de “XL”-optie heet), en je ziet dat de optie loopt t/m 31 december van het volgende jaar. Het is in principe dus vanaf 1 september duurder, maar ook goedkoper, maar net hoe je het bekijkt…