Word Donateur!

Als Donateur van MTB-Noordwest steun je het mountainbiken in Noord-Holland! Je financiële bijdrage komt volledig ten goede aan het onderhoud van de diverse MTB-routes in Noord-Holland, dus ook je eigen favoriete route! Je kunt donateur worden in maar liefst vier smaakjes.

Huh, geen KNWU-opties meer?

Het lidmaatschap van MTB-Noordwest was tot eind 2020 een goedkope manier om het KNWU basislidmaatschap voor een kalenderjaar verkrijgen. Maar het basislidmaatschap van de KNWU bestaat sinds eind 2020 niet meer.

Lees meer in Het Grote KNWU-FAQ…

in 2021

Donateur S

€ 12,50
per kalenderjaar*

Je levert een mooie bijdrage die volledig besteed wordt aan het onderhoud van de lokale mountainbike­routes. Vooral geschikt voor als je een paar keer per jaar geniet van deze routes.

in 2021

Donateur M

€ 25,00
per kalenderjaar*

Je vindt dat het werk dat onze vrijwilligers doen nog wat meer ondersteund mag worden. Deze optie is vooral geschikt als je een of meerdere van de lokale mountainbike­routes maandelijks rijdt. Hiermee kunnen wij ervoor zorgen dat deze routes er zo goed mogelijk bij liggen.

in 2021

Donateur L

€ 50,00
per kalenderjaar*

Je kunt niet wachten op nieuwe uitbreidingen, features en extra kilometers op de lokale mountainbike­routes. Dan is dit de beste optie voor je. Beloven kunnen we je niets, maar ervaring uit het verleden leert dat extra financiële armslag zich rechtstreeks vertaalt in leuke dingen en extra geniet-momenten voor jou als fanatieke mountainbiker. Weet je wat? We sturen je een extra sticker!

in 2021

Donateur XL

€ 100,00
per kalenderjaar*

Altijd al bij een club van 100 willen horen? Dit is je kans. Je bent fan van de mountainbike­routes die we onderhouden, bent wekelijks op deze routes te vinden en/of je vindt dat bij een dikke fiets ook een dikke bijdrage hoort. Of je hebt gewoon de loterij gewonnen. Dan is dit de optie voor jou. Krijg je er iets extra’s voor? Tja, we zijn met elke donatie, groot of klein, superblij. Dus je zult het moeten doen met een goed gevoel en de dank van alle andere gebruikers. Je krijgt van ons wel twee extra stickers!

* Je bent donateur per kalenderjaar; van 1 januari t/m 31 december.

Donateur worden: doen!

Als je ervoor kiest om donateur van MTB-Noordwest te worden, word je geen lid van de Vereniging MTB-Noordwest. Maar jouw donatie is superbelangrijk voor ons. Je bijdrage komt voor de volle 100% ten goede aan het onderhoud en de aanleg van lokale mountainbikeroutes in Noord-Holland; Schoorl, Geestmerambacht, Park van Luna en Spaarnwoude.

Naast je financiële bijdrage, kun je ook meehelpen bij het onderhoud van je plaatselijke route(s). De coördinatie daarvan neemt MTB-Noordwest op zich. Om vrijwilligers te werven voor onderhoudsklussen zullen we jullie af en toe aanschrijven en uitnodigen om te komen helpen. 
Lees meer over onderhoud routes

De fabeltastiese MTB-Noordwest sticker

Als je Donateur, partner of sponsor word, krijg je de felbegeerde MTB-Noordwest Donateurssticker voor op je fiets of helm. De sticker bewijst dat je mountainbiken in Noord-Holland een warm hart toedraagt en het onderhoud van de routes steunt.

Zeg nou eerlijk, zonder de sticker wil je toch eigenlijk niet gezien worden op de Noord-Hollandse MTB-routes?

KNWU, hoe zit dat?

De KNWU heeft haar lidmaatschapstructuur en -tarieven gewijzigd voor 2021. Een flinke wijziging op basis waarvan we we besloten hebben om dit lidmaatschap voorlopig niet aan te bieden. We gaan ons beraden hoe we het beste kunnen omgaan met deze plotselinge veranderingen, en welke gevolgen het heeft voor de vereniging en de leden.

Wat verandert er?

Met het KNWU basislidmaatschap mocht je starten bij de clubwedstrijden en was je voor schade verzekerd tijdens je deelname bij trainingen en evenementen onder de vlag van de KNWU. Vanaf 1 januari 2021 bestaat het basislidmaatschap niet meer. Om mee te doen aan clubwedstrijden en trainingen is dan een extra startlicentie verplicht. Hiervoor moet je straks naast het KNWU lidmaatschap (via MTB-Noordwest) aanvullend een startlicentie van €25,- rechtstreeks bij de KNWU kopen.
 
MTB-Noordwest is niet blij met deze verandering; vanwege de te snelle invoering en de forse prijsverhoging. Wij denken dat het grootste deel van onze leden geen (prijzige) aanvullende startlicentie en verzekering via de KNWU nodig heeft. Zonder het kopen van de startlicentie heeft het KNWU lidmaatschap weinig nut voor mountainbikers.
 
We hebben daarom besloten het lidmaatschap van MTB-Noordwest en daarmee de KNWU voorlopig niet meer aan te bieden. Was je in 2020 lid van MTB-Noordwest, dan heb je van ons een mail gehad met alle informatie.

Lees meer in het grote KNWU-FAQ