Vereniging

MTB-Noordwest is een vereniging vóór en dóór mountainbikers uit Noord-Holland. MTB-Noordwest stopt al ruim 10 jaar haar ziel en zaligheid in het aanleggen, onderhoud én behouden van toffe MTB routes in Noord-Holland. Een prachtige en noodzakelijke doelstelling.

MTB-Noordwest wordt financieel mogelijk gemaakt door de mountainbikers zelf. De vereniging heeft ongeveer 2.000 leden en donateurs. Je aansluiten bij MTB-Noordwest betekent een bijdrage leveren aan je eigen mountainbike mogelijkheden in Noord-Holland. Je kunt je bij ons aansluiten als donateur donateur/lid, sponsor of onderhouds partner. Je als vrijwilliger opgeven voor onze activiteiten kan natuurlijk ook.

MTB-Noordwest werkt met de Buitencode hierin staan gedragsregels voor iedereen die van de natuur wil genieten.

Hier vindt je de privacyverklaring van MTB-Noordwest.

Contact pagina.

 

Wie zijn MTB-Noordwest?

Voorzitter: Annelinde Filarski

Secretaris: Cees Piet

Penningmeester: Peter Schäfer

Algemeen bestuurslid: Marina Konst

Algemeen bestuurslid: Mathijs Honig

Contact opnemen.

Partners

Partners zijn bedrijven of organisaties die profiteren van een MTB-route in hun directe omgeving (restaurant, fietsenwinkel of -verhuurder, VVV, sportschool of hotel). Andere organisaties die een, al dan niet financiële, bijdrage willen leveren aan de MTB-routes in de regio kunnen uiteraard ook partner worden. Wil je ook partner worden van MTB-Noordwest en op deze manier je steen(tje) bijdragen aan het onderhoud en de aanleg van de regionale mountainbikeroutes? Stuur ons dan een email, we vertellen je graag over de mogelijkheden.

Donateurs

Daarnaast doen we een beroep op de gebruikers van de MTB-routes, de mountainbikers zelf! Zij kunnen Donateur worden van MTB-Noordwest. Op deze manier steunen ze direct het onderhoud aan hun favoriete MTB-routes in de regio Noord-Holland. Uiteraard is iedereen ook van harte welkom om zich als vrijwilliger aan te melden en zelf een schep ter hand te nemen bij de, door MTB-Noordwest gecoördineerde onderhoudsklussen.