Evenementen: Gulbergen24

De afgelopen jaren hebben diverse MTB-Noordwest teams mee gedaan aan dit evenement en waren zo enthousiast dat we dit voortzetten.

Datum en info

Deze 24 uurs estafette wordt altijd eind september gehouden rond de Gulberg nabij Nuenen. Het is een echt ‘gezelligheid’ evenement. De organisatie heeft veel informatie staan op de website van SMP Nuenen.

 

Nadere informatie

Gulbergen 24 wordt waanzinnig goed georganiseerd en het is te gek om een keer zo’n evenement mee te maken. Een 24 uurs is een estafette met teams van 2 tot 12 personen wel of niet gemengd en in diverse klassen. Teams strijden tegen elkaar en binnen de teams ontstaat vanzelf een gezonde strijd wie de snelste tijd rijdt, wat de teamprestatie weer ten goede komt. Maar ook gewoon lekker je rondjes rijden en genieten van de ambiance is mogelijk. En dan komt de nacht en moeten de lampen op de fiets… De strijd vervaagd, er valt een bijzondere rust over het evenement en er ontstaat een samenhorigheid die ervoor zorgt dat iedereen veilig het parcours over komt. Je wordt vriendelijk gewaarschuwd als er iemand achterop komt en de individuele rijders (herkenbaar aan hun bijzondere lampje) worden aangemoedigd door de snellere teamrijders.
24 uur lang ben je bezig met eten, drinken en de benen rust geven om vervolgens je rondje nog sneller, lekkerder of beter door te kunnen komen.

Mee doen?

MTB Noordwest heeft inmiddels een aantal teams ingeschreven die onder de vlag van de vereniging in verschillende disciplines zullen gaan rijden. Wij verzorgen het eten, drinken en onderdak voor de teams. De deelnemers voor de gezelligheid en sportieve prestaties. Heb je zin om te kijken, het is er tot nu toe nog altijd erg mooi weer geweest!