Vereniging

MTB-Noordwest is een jonge en actieve vereniging vóór en dóór mountainbikers uit Noord-Holland met zo’n 2000 leden en donateurs die zich elk jaar opnieuw aanmelden.
We hebben een duidelijke doelstelling:

Het beoefenen, bevorderen en betaalbaar houden van de mountainbike-sport in Noord-Holland. We realiseren dat door; het aanbieden van een voordelig lidmaatschap, een bijdrage te leveren aan onderhoud en de aanleg van mountainbike-routes in de regio Noord-Holland, het organiseren van evenementen, het verhuren van ons professionele MYLAPS tijdsregistratiesysteem en belangenbehartiging.

Om ons doelen te bereiken, zijn we ook druk bezig met het werven van leden, donateurs, sponsors, partners en vrijwilligers, en verenigen van stakeholders.

Lees meer over MTB-Noordwest

 
 

Wie is MTB-Noordwest

Bestuur

Voorzitter: Erik Boschman
Secretaris: Cees Piet
Penningmeester: Kevin Bank
Algemeen bestuurslid: Hans Jelles
Algemeen bestuurslid: Chris van der Blonk

Ledenadministratie 

Marina Konst

Vergunningprocedures

Jacco Kort

Vrijwilligers

Peter Schafer

Webshop

Annemarie Kranenburg

Onderhoudsploegen

Leden - KNWU

MTB-Noordwest is aangesloten bij de KNWU. Hierdoor zijn onze leden, als ze deelnemen aan wedstrijden, trainingen of toertochten die georganiseerd worden door een vereniging of stichting die ook bij de KNWU is aangesloten, verzekerd voor Wettelijke Aansprakelijkheid, Persoonlijke Ongevallen en Rechtsbijstand. Ook kunnen onze leden bij de KNWU een licentie aanvragen. Lees meer over lid worden

Partners

Partners zijn bedrijven of organisaties die profiteren van een MTB-route in hun directe omgeving (restaurant, fietsenwinkel of -verhuurder, VVV, sportschool of hotel). Andere organisaties die een, al dan niet financiële, bijdrage willen leveren aan de MTB-routes in de regio kunnen uiteraard ook partner worden. Wil je ook partner worden van MTB-Noordwest en op deze manier je steen(tje) bijdragen aan het onderhoud en de aanleg van de regionale mountainbikeroutes? Stuur ons dan een email, we vertellen je graag over de mogelijkheden.

Donateurs

Daarnaast doen we een beroep op de gebruikers van de MTB-routes, de mountainbikers zelf! Zij kunnen Donateur worden van MTB-Noordwest. Op deze manier steunen ze direct het onderhoud aan hun favoriete MTB-routes in de regio Noord-Holland. Uiteraard is iedereen ook van harte welkom om zich als vrijwilliger aan te melden en zelf een schep ter hand te nemen bij de, door MTB-Noordwest gecoördineerde onderhoudsklussen.