Vereniging

MTB-Noordwest is een vereniging vóór en dóór mountainbikers uit Noord-Holland, met een tweetal duidelijke doelstellingen:

1. Het beoefenen, bevorderen en betaalbaar houden van de mountainbike-sport in Noord-Holland. We doen dit via het organiseren van evenementen, en door het inzetten en verhuren van ons professionele MYLAPS tijdsregistratiesysteem.

2. Een bijdrage leveren aan het onderhoud van bestaande-, en de aanleg van nieuwe mountainbike-routes in de regio Noord-Holland. We doen dit in nauwe samenwerking met beheerders van gebieden waarin de routes zich bevinden.

Om deze doelen te bereiken, zijn we druk bezig met het werven van leden, donateurs, sponsors, partners en vrijwilligers, en het onderhouden van perscontacten.

Lees meer over MTB-Noordwest

 
 

MTB-Noordwest

KNWU

MTB-Noordwest is aangesloten bij de KNWU. Hierdoor zijn onze leden, als ze deelnemen aan wedstrijden, trainingen of toertochten die georganiseerd worden door een vereniging of stichting die ook bij de KNWU is aangesloten, verzekerd voor Wettelijke Aansprakelijkheid, Persoonlijke Ongevallen en Rechtsbijstand.
Ook kunnen onze leden bij de KNWU een licentie aanvragen.
Lees meer over lid worden van MTB-Noordwest

Evenementen

Zelf organiseren we ook een aantal evenementen en trainingen. Hierbij zetten we ons MYLAPS tijdsregistratiesysteem in. Momenteel bestaan de evenementen uit:

Onderhoud routes

MTB-Noordwest onderhoud samen met de beheerders de regionale MTB-routes, waar mogelijk proberen we nieuwe routes te realiseren of bestaande uit te breiden of uitdagender te maken.

Partners

Partners zijn bedrijven of organisaties die profiteren van een MTB-route in hun directe omgeving (restaurant, fietsenwinkel of -verhuurder, VVV, sportschool of hotel). Andere organisaties die een, al dan niet financiële, bijdrage willen leveren aan de MTB-routes in de regio kunnen uiteraard ook partner worden. Wil je ook partner worden van MTB-Noordwest en op deze manier je steen(tje) bijdragen aan het onderhoud en de aanleg van de regionale mountainbikeroutes? Stuur ons dan een email, we vertellen je graag over de mogelijkheden.

Donateurs

Daarnaast doen we een beroep op de gebruikers van de MTB-routes, de mountainbikers zelf! Zij kunnen Donateur worden van MTB-Noordwest. Op deze manier steunen ze direct het onderhoud aan hun favoriete MTB-routes in de regio Noord-Holland. Uiteraard is iedereen ook van harte welkom om zich als vrijwilliger aan te melden en zelf een schep ter hand te nemen bij de, door MTB-Noordwest gecoördineerde onderhoudsklussen.