Lid of Donateur worden

Als Lid en/of Donateur van MTB-Noordwest steun je het mountainbiken in Noord-Holland. Tevens is een lidmaatschap van MTB-Noordwest een zeer goedkope manier om een KNWU basislidmaatschap voor één kalenderjaar (van 1-1 t/m 31-12) te verkrijgen.
We hebben drie opties in de aanbieding:

:2020 Lid € 18.50 per kalenderjaar*

Via deze optie word je lid van onze vereniging en ontvang je het KNWU basislidmaatschap, waarmee je aan onze evenementen kunt deelnemen, en bij de KNWU een licentie kunt aanvragen.
Lees meer in de toelichting

2020 Donateur € 10.00 per kalenderjaar*

Voor als je geen behoefte hebt aan het basislidmaatschap KNWU. Je financiële bijdrage komt volledig ten goede aan het onderhoud van de diverse MTB-routes in Noord-Holland, dus ook je eigen favoriete route!
Lees meer in de toelichting

:2020 Lid+Donateur € 28.50 per kalenderjaar*

Een gunstig geprijsde combinatie van optie 1+2: je ontvangt het KNWU basislidmaatschap, en maar liefst € 10.00 van je bijdrage komt ten goede aan het onderhoud van de diverse MTB-routes in Noord-Holland, waar je als wedstrijdrijder regelmatig overheen hobbelt.
Lees meer in de toelichting

:2020 Lid+Trainingen € 66.00 per kalenderjaar*

Je wilt (beter) leren mountainbiken d.m.v. de trainingen die we organiseren. Hoe? Je wordt lid van onze vereniging, je ontvangt het KNWU basislidmaatschap en kunt op één van de trainingslocaties meedoen.
Lees meer in de toelichting

* Je bent lid en/of donateur per kalenderjaar; van 1 januari t/m 31 december.

Inschrijfformulier 2020

Stap
1
2
3
4

Kies hieronder welk lid en/of donateurschap je wilt, en klik op “Verder”.

Let op: ben je al Lid of Donateur en wil je een optie toevoegen, gebruik dan het upgrade-formulier

Type lidmaatschap

 
 

Toelichting optie 1: Lid

KNWU basislid

De optie Lid is bedoeld voor de (recreatieve) wedstrijdrijder. Via deze optie word je lid van de vereniging MTB-Noordwest en krijg je automatisch het KNWU basislidmaatschap. Je bent dan verzekerd voor Wettelijke Aansprakelijkheid, Persoonlijke Ongevallen en Rechtsbijstand tijdens trainingen, toertochten en alle (inter)clubwedstrijden die door een bij de KNWU aangesloten vereniging of stichting wordt georganiseerd. Ook geniet je van van leuke kortingen; bij alle Noordhollandse MTB-toertochten ontvang je op vertoon van de KNWU lidmaatschapspas € 1,- korting.
Het KNWU basislidmaatschap is de vervanger van de vroegere Daglicentie.

Overweeg ook optie 3: Lid+Donateur. Via die optie draag je ook een steentje bij aan het onderhoud van de verschillende MTB routes in Noord-Holland.

KNWU licentie

Als KNWU basislid kun je een licentie aanvragen. Meer informatie hierover vind je op de website van de KNWU

Kledingreglement

Als je een KNWU licentie aanvraagt, geven wij op voorhand dispensatie van het kledingreglement van de KNWU. Dit betekent dat leden van MTB-Noordwest in de categorieën Sportklasse, Amateurs en Masters hierdoor vrij zijn om te starten in wielerkleding van hun keuze.

Toelichting optie 2: Donateur

Donateur worden: doen!

Als je voor de optie Donateur kiest, word je geen lid van de Vereniging MTB-Noordwest (en je krijgt dus ook het basislidmaatschap KNWU niet). Maar je bijdrage is wel heel belangrijk, zo niet belangrijker dan die van Leden. Jouw bijdrage komt 100% ten goede aan het onderhoud en de aanleg van lokale mountainbikeroutes.

Naast je financiële bijdrage, kun je ook meehelpen bij het onderhoud van je plaatselijke route(s). De coördinatie daarvan neemt MTB-Noordwest op zich. We zullen af en toe de Leden en Donateurs aanschrijven om vrijwilligers te werven voor onderhoudsklussen.
Lees meer over onderhoud routes

Overweeg ook optie 3: Lid+Donateur. Je kunt via die optie ook meedoen aan de evenementen die MTB-Noordwest organiseert.

De fabeltastiese MTB-Noordwest sticker

Als je Donateur of partner word, krijg je de felbegeerde MTB-Noordwest Donateurssticker voor op fiets of helm. De sticker bewijst dat je mountainbiken in Noord-Holland een warm hart toedraagt.

Zeg nou eerlijk, zonder de sticker wil je toch eigenlijk niet gezien worden op de Noord-Hollandse MTB-routes?

Toelichting optie 4: Lid+Trainingen

Je wilt (beter) leren mountainbiken!

Met ingang van 2014 geven we in samenwerking met MTB-Spaarnwoude trainingen voor volwassenen (3 groepen, beginners- gevorderden en wedstrijdgroep). Aanmelden en/of vragen stellen doe je via de website van mtb-spaarnwoude.nl.

Belangrijk: neem eerst contact op met de trainingsgroep om te kijken of er nog plaats voor je is. Meld je pas via deze website aan nadat je tot de training bent toegelaten en vermeld bij het betalen je inschrijfnummer van MTB-Noordwest dat je per mail ontvangt na je aanmelding.