Nieuws: 01-09-2015 Tourtocht HAL in beweging

Stichting HAL in beweging organiseert op zaterdag 12 september een MTB tourtocht voor de sportieve MTBer die van een uitdaging houdt. Fiets voor jezelf en voor het goede doel.
De route van 50km is volledig uitgepijld en de start is tussen 12:00-13:30h bij Skeef op het strand van Luna in Heerhugowaard.

HALinbeweging

HALinbeweging is een lokaal initiatief om een actieve bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanke.

Wij hopen bedrijven en mensen te kunnen enthousiasmeren om een actieve bijdrage te leveren aan dit bijzondere project. Wat is er dan bijzonder aan dit project? Dicht bij huis, en dus zichtbaar en tastbaar.

Wij willen middels een lokaal gericht sportevenement met de nadruk op gezondheid en gezond bewegen, een fundraising creëren, welke ten goede komt aan de dagbehandeling voor kanker (oncologie) van ons eigen regionale oncologisch centrum in het Medisch Centrum Alkmaar.

De route

De route bestaat onder andere uit een een rondje over het MTB-parcours van Geestmerambacht, deze is ongeveer 8 km lang. (let op bij natte omstandigheden zal dit stuk komen te vervallen). Vervolgens voert de route u naar het uitdagende MTB parcours van Schoorl, een technische en fysieke uitdaging van 15 km.
Na Schoorl is het op naar de finish, alwaar het evenement veel gezelligheid biedt en u uw rijk gevulde goodiebag kunt ophalen, en mogelijk zelfs een leuke prijs. Want je deelname/ polsbandje is tevens een gratis lot van onze loterij met zeer mooie prijzen.

Voor de minder ervaren fietser is de mogelijkheid om een of beide parcoursen voorbij te fietsen, zo bepaalt u zelf het niveau van uw tourtocht.

Het goede doel

Vrij te besteden financiële middelen om de “leefbaarheid” voor de mensen met kanker op de dagbehandeling oncologie (waar mensen chemokuren krijgen) te vergroten. Denk hierbij aan: verse bloemen in de kamers, gebruik van tablets met WIFI, gezellig huiselijke aankleding enz.

Alles waarvan gebruikers en medewerkers vinden dat het een positieve bijdrage levert aan het werken en verblijven op de dagbehandeling oncologie.
Lokaal sociale en maatschappelijke betrokkenheid vergroten met de dagbehandeling oncologie van ons regionale Oncologisch Centrum in het Medisch Centrum Alkmaar.

Een geweldige training voor de ervaren fietser, voor jou en je fietsvrienden…
Een WIN-WIN situatie dus!!

Start/finish

De start(tussen 12:00h-13:30h) en finish zijn bij Skeef, Strand van Luna 3, 1704ZZ te Heerhugowaard.
Bij de startboog staat een tent waar u show/ proefmodellen fietsen kunt bekijken. Er zijn twee technische ondersteuningspunten in de route opgenomen.
Bij start/ finish staat Bike planet Haarlem en halverwege in Schoorl vind u Fietsenwinkel Schoorl alwaar u voorzien wordt van een versnapering en het is mogelijkheid om je bidon bij te vullen.

Informatie & inschrijven

1: Maximaal 100 personen, dus schrijf je snel in!
2: Deelname kost € 10,- (meer doneren voor het goede doel mag uiteraard)
3: Inschrijven kan op de website van HAL in beweging
4: Deelname is uiteraard geheel op eigen risico
5: Een goede helm is verplicht!
6: Starten tussen 12:00-13:30h bij Skeef, Strand van Luna 3, 1704ZZ te Heerhugowaard.

Kijk ook zeker naar de andere sporten. En maak er een sportief uitje van voor vrienden en familie.

Nieuwsarchief

| 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2022 |