Nieuws: 2016: september

05-09-2016 Nieuwe kledinglijn: roze!

Sommige van jullie rijden er al in rond…de nieuwe MTB-Noordwest Special Edition kledinglijn in fluor roze. Met een dame ‘in charge of’ de kledinglogistiek was deze move natuurlijk onvermijdelijk. Vanaf heden rijden er naast de bekende groene dus ook fluor roze outfits over de singletracks.

De kleding is twee weken geleden geleverd door Matong custom made sportswear en meteen verstuurd naar diegene die het besteld hadden.
De kleding is van dezelfde kwaliteit die jullie van ons gewend zijn; voor minder doen we het niet. Wil jij ook rondrijden in de roze of ‘gewoon’ de groene versie? Bezoek dan onze superluxe shop maarrrrrrr informeer vóór je bestelt of jouw maat voorradig is door “een email te sturen aan onze shop-manager.

12-09-2016 Sponsor zijn is hard werken

Leden/donateurs, vrijwilligers, onderhoudspartners en sponsoren. Iedereen levert een prachtige bijdrage aan de grootste wielervereniging van NL. Sponsoren steken met een kleine groep jaarlijks een wezenlijke financiële injectie in MTB Noordwest.

Daarvoor hebben we ze afgelopen zondag persoonlijk bedankt. Geen 5-sterren wellness resort met 9-gangen menu, maar “gewoon” op de fiets op excursie door de Schoorlse Duinen. Hands-on houtsnippers scheppen. Een flinke regenbui trotseren. En een rondje langs een aantal plekken-met-een-verhaal op het nieuwe parcours. Goed bijgepraat en afgetopt met een lunch bij Duinvermaak. Met zo’n groep gepassioneerde mountainbikers was gespreksstof in elk geval ruimschoots voorhanden.