Nieuws: 2017: maart

13-03-2017 Florijnen van Floor's Fietsenwinkel Schoorl

Afgelopen week werden we gebeld door onze onderhoudspartner Floor’s Fietsenwinkel uit Schoorl met een prettige mededeling. Of hij, naast zijn reguliere MTBNW partnerschap, 500 euro extra mocht doneren tbv het onderhoud- en de aanleg van MTB routes in de regio…….?

Je begrijpt dat we daar niet lang over hoefden na te denken;-)

Floor’s klanten maken wekelijks gebruik van de prachtige mountainbikeroute van Schoorl, op een eigen fiets maar veelal ook op één van Floor’s knalgele huurfietsen; de gele brigade in de volksmond.
Iedereen weet dat fietsen gezond is en fietsen in de natuur voegt daar nog een extra dimensie aan toe; sportief bezig zijn en enorm genieten van het natuurschoon.

Voor Floor en vele andere ondernemers uit de regio zorgen goede en goed onderhouden MTB routes voor een enorme meerwaarde en vormen de basis van een gezonde bedrijfsvoering. Voor gebruikers van de routes is plezier en genieten in de natuur op goed onderhouden routes en goede faciliteiten rond de routes belangrijk. De gebruiker die zijn eigen paden onderhoud, redelijk uniek in openbare natuurgebieden maar wel nodig anno 2017.

Om iets meer te doen dan alleen een partnerschap van MTB-Noordwest besloot Floor om een extra donatie te doen zodat zijn klanten ook in de toekomst verzekerd zijn van mooie en goed onderhouden routes…….en Floor zelf minder onderhoud heeft aan zijn huurfietsen;-)

Floor bedankt! We zullen jouw donatie goed besteden.

16-03-2017 Beveiliging van Ti-Tech

Iedereen is zuinig op zijn fiets, wij ook. Onze vrijwilligers zijn erg zuinig op het gereedschap; scheppen, harken, snoeischaren, zagen en kruiwagens etc. zijn de tools waar de routes mee worden onderhouden en daar zijn de vrijwilligers zuinig op!

Op alle routes die we onderhouden hebben we dankzij de beheerders een opslag voor onze gereedschappen. Ti-Tech heeft één van deze opslaglocaties voorzien van nieuw en stevig hang- en sluitwerk….van RoestVrijStaal welteverstaan…voor minder doet Thimo het niet;-)
Onze gereedschappen staan nu nog veiliger en we zullen ze deze zomer weer veelvuldig gebruiken om de routes lekker rijdbaar te houden en te verbeteren waar mogelijk.
Ti-Tech / Thimo; onwijs bedankt, mede dankzij jouw inzet en support kunnen we de routes goed onderhouden en verbeteren!