Nieuws: 07-04-2018 Rabobank Alkmaar Clubkascampagne

Het was altijd een beregezellig happening en een leuke bijdrage aan de clubkas, de Rabobank sponsorfietstocht. Vanaf dit jaar is er geen fietssponsortocht meer. Maar niet getreurd de Rabobank Alkmaar e.o. blijft haar verenigingen en stichtingen steunen, nu middels de clubkascampagne.

Middels deze nieuwe opzet kunnen we een flinke bijdrage ‘verdienen’. Maar net als met de fietstocht hebben we daarbij jullie hulp hard nodig.

Het doel waar wij de mogelijke bijdrage aan willen besteden is: “Het verbeteren en waar mogelijk uitbreiden van de gratis openbare mountainbikeroutes in het Park van Luna te Heerhugowaard en recreatiegebied Geestmerambacht te Langedijk.”
Wellicht kunnen we dan ooit een keer een mooi routenetwerk(je) maken icm Schoorl.

Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne?

Bij de Clubkas Campagne zijn er twee partijen. Enerzijds de verenigingen en stichtingen die meedoen aan de campagne en anderzijds onze ruim 12.000 leden van de Rabobank Alkmaar e.o. die mogen stemmen op verenigingen/stichtingen die zij een warm hart toedragen. De Rabobank Alkmaar e.o. stelt in 2018 een bedrag van 150.000 euro beschikbaar die de leden van Rabobank Alkmaar e.o. mogen verdelen over de clubs. Elk lid mag vijf stemmen uitbrengen (max 2 per club). Dit stemmen doen zij online of ze kunnen terecht bij 1 van de kantoren.
Voor leden betekent dit: ledeninvloed in de meest zuivere vorm.
Voor verenigingen en stichtingen: hoe meer stemmen, des te hoger is de bijdrage die aan de club wordt uitgekeerd.

Wie kunnen wanneer stemmen?

Alleen leden van de Rabobank Alkmaar e.o. kunnen stemmen op ons projectdoel.(omdat MTB-Noordwest bankiert bij Rabobank Alkmaar e.o.) In de stemperiode van (8 mei 2018 tot en met 28 mei 2018) stemmen zij op hun favoriete vereniging of stichting. Elk lid mag vijf keer stemmen, met een maximum van twee stemmen per vereniging of stichting. De leden ontvangen aan het begin van de stemperiode meer informatie van de Rabobank Alkmaar e.o..

Hoe kan je gratis lid worden van de Rabobank Alkmaar e.o.?

LET OP: Je bent als rekeninghouder niet automatisch lid van de Rabobank Alkmaar e.o!
LET OP-2: Om te kunnen stemmen moet jouw lidmaatschapsaanvraag voor 10 april binnen zijn bij de Rabobank Alkmaar e.o..

Iedereen met een rekening bij de Rabobank Alkmaar e.o. kan gratis en heel eenvoudig lid worden. Je mag dus ook je familieleden, buren, vrienden of collega’s motiveren om lid te worden, mits ze bankieren bij de Rabobank Alkmaar e.o., en nog mooier is als ze op ons projectdoel stemmen natuurlijk;-)

Lid worden via de website van de Rabobank Alkmaar e.o..

Je kan ook lid worden via de bankieren app, daar is helaas geen handige tutorial voor dus hieronder een stappenplan(kost je ook maar 1 minuut van je effectieve fietstijd);
1: Open de Rabobank app.
2: Klik onderin op ‘Zelf regelen’
3: Klik op de eerste optie ‘Profiel’
4: Klik op de tweede optie ‘Mijn contactgegevens’
5: Onder jouw geboortedatum zie je of je lid bent. Is dit niet het geval dan kan je eenvoudig lid worden.

Samenvattend…

Des te meer stemmen, des te hoger de bijdrage aan ons projectdoel. Als je voor 10 april lid bent van de Rabobank Alkmaar e.o. ontvang je automatisch bericht dat je vanaf 8 mei kan stemmen!
Nu lid worden en straks stemmen is een mooie bijdrage voor het mountainbiken in de regio, doen dus!

Nieuwsarchief

| 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2022 |