Nieuws: 11-11-2011 Onderhoudscontainer/skihut

Sinds gisteren is de onderhoudscontainer veranderd in een soort van skihut. De gele kleur gaf wel erg af tegen de natuurlijke omgeving. Groen verven was een optie, maar hout ertegen leek ons mooier en biedt ook nog een extra beschermlaag.

Het is een mooi samenwerkingsproject geworden tussen 4 partijen; Staatsbosbeheer, Bouwbedrijf Tervoort, Stoel van Klaveren bouwstoffen en MTB-Noordwest.
Met 4 man hebben we ons 3 uurtjes kwaad gemaakt en is de container omgetoverd tot een prachtig bouwwerk. Komend voorjaar moeten we alleen de voorkant nog een keer schilderen.
Gl├╝hwein serveren we (nog) niet.

Fietskunstenaar Patrick Smit heeft na het klussen de container gelijk even getest op mountainbikeability en heeft hem goedgekeurd….

 

Nieuwsarchief

| 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 |