Nieuws: 17-01-2013 MTB-Noordwest partner

MTB-Noordwest vervult een actieve rol in het onderhoud en de aanleg van mountainbikeroutes in de regio. Voorbeelden kun je nu al zelf ervaren op de mountainbikeroutes van Schoorl, Geestmerambacht en Twiske en daar zal het niet bij blijven.

Naast een actieve rol in het onderhoud is het ook onze ambitie om duidelijk aanwezig te zijn in alle voor de mountainbikesport belangrijke overlegorganen waarin beslist wordt over het aanleggen van nieuwe mountainbike routes of over het gebruik van de bestaande mountainbike routes. Een grote en financieel gezonde vereniging helpt ons hierbij en is mede een belangrijke reden geweest om de vereniging op te richten.
Onderhoud kost geld, ook als het door vrijwilligers gedaan wordt. We zullen machines en gereedschap moeten huren of misschien zelf aanschaffen, we zullen grond en materialen moeten aanschaffen en we zullen iets extra’s moeten doen voor onze vrijwilligers. Een deel van dit geld komt van de mountainbikers zelf via ons voordelige donateurschap.

MTB-Noordwest partner

Naast het donateurschap zoeken wij ook partners voor het onderhoud. De bijdragen van deze partners wordt uitdrukkelijk niet gebruikt voor de verenigingsactiviteiten maar uitsluitend voor de kosten van het door ons uit te voeren onderhoud aan bestaande en de aanleg van nieuwe routes. Wij zoeken daarom partners met een direct belang bij veel en goed onderhouden mountainbike routes, partners met een bepaalde sympathie of verbondenheid met een bepaalde of alle mountainbike routes. Te denken valt bijvoorbeeld aan fietsenwinkels, horeca, verhuurbedrijven, sportscholen, trainingsgroepen, vriendengroepen, groothandels of….???

Voor een schamele 150 euro per jaar ben je al partner van één van de grootste mountainbike verenigingen van Nederland. In 2012 sloten we af met 660 leden, 560 donateurs, 1500 facebookvrienden en 200 vrijwilligers. Daar mogen alle mountainbikers terecht trots op zijn.
Zoals gezegd komt 100% van de partnerbijdrage rechtstreeks ten goede aan de lokale routes.

Veel organisaties mochten we al verwelkomen als partner, de volledige lijst staat onderaan deze pagina. 2013 zal een belangrijk jaar worden met uitbreiding voor de routes van Schoorl en hoogstwaarschijnlijk ook Geestmerambacht. We zullen dit echter als gebruikers grotendeels zelf moeten financieren en organiseren.

What’s in it for me?

Natuurlijk, voor niets gaat de zon op anno 2013, dat realiseren we ons donders goed.
Onze tegenprestaties voor de partnerbijdrage zijn;

  1. een vermelding op onze website door middel van een partnervermelding op elke pagina en tevens op de speciale sponsors/partner pagina
  1. een poster van hoge kwaliteit, deze poster kan de sponsor in zijn winkel of bedrijf zichtbaar voor het personeel/publiek ophangen als teken van zijn betrokkenheid bij het onderhoud en voortbestaan van de mountainbike-routes in Noord Holland. De poster is ook digitaal leverbaar voor op de website of in de email.
  1. rechtenvrij gebruik van professionele foto’s van de activiteiten van MTB-Noordwest. Te denken valt aan foto’s van; evenementen, onderhoud etc.
  1. de fabeltastiese MTB-Noordwest sticker voor de werknemers.
  1. partners kunnen via de website/de nieuwsbrief of onze facebook onze leden op de hoogte stellen van speciale acties, aanbiedingen of nieuwsberichten.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via onze contactpagina.

Nieuwsarchief

| 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2022 | 2024 |