Nieuws: 2015: februari

14-02-2015 Gratis fietssokken bij Bikeshoe4u!

Deze maand bij Bikeshoe4u krijg je bij een bestelling gratis fietssokken van het merk GripGrab.

De sokken zijn in het wit en in het zwart verkrijgbaar als je de gewenste kleur benoemd bij de bestelling dan zal je die ontvangen. Anders wordt er door ons een keuze gemaakt.

Vergeet niet je lidmaatschapsnummer/inschrijfcode te vermelden anders zullen er geen sokken worden toegevoegd.

Deze actie loopt tot en met 31 maart 2015.

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

058-4016841
Team Bikeshoe4u

18-02-2015 Update Schoorl 18-02-15

Bergen 18 februari 2015.
Voorbereidende werkzaamheden mountainbikeroute stop gezet

In samenspraak met de gemeente heeft Staatsbosbeheer de voorbereidende werkzaamheden voor de aanpassingen aan de mountainbikeroute per direct stop gezet. Staatsbosbeheer overlegt nu met de gemeente over het vervolg.

Voordat de vergunning is aangevraagd bij de provincie heeft Staatsbosbeheer overleg gehad met de gemeente Bergen over het aanpassen van de mountainbikeroute. Op basis van dit gesprek heeft Staatsbosbeheer destijds besloten geen omgevingsvergunning (WABO-verzoek) aan te vragen. De conclusie was dat de aanpassingen van de mountainbikeroute passen binnen het nieuwe op handen zijnde bestemmingsplan. De mountainbikeroute wordt verlengd en verlegd naar het oostelijk deel van het gebied.
De gemeente Bergen heeft het nieuwe bestemmingsplan nog niet vastgesteld. Staatsbosbeheer bereidt nu de aanvraag van een omgevingsvergunning voor en heeft hierover nauw contact met de gemeente.