Nieuws: 2017: juni

28-06-2017 Parcours Beachcriterium Hargen

Over twee weken, op 8 juli, gaat het voor het eerst gebeuren: een strandrace midden in de zomer! Je kunt het dus in je zwembroek rijden. Deze wedstrijd wordt in samenwerking met Maronne Bikes georgansieerd.

Start

De start zal ’s avonds rond 20.00u plaatsvinden ter hoogte van de grote tent van Hargen aan Sail.
Er zal in drie categorieën gestart worden:
• Elite mannen, 55 minuten + 1 ronde
• Dames, 45 minuten + 1 ronde
• Funklasse 45 minuten + 1 ronde
De startgroepen starten 1 minuut na elkaar.

Parcours

Om alvast een idee van het parcours te geven kun je HIER een tekening vinden. Het parcours zal vanaf de grote tent in Hargen naar Camperduin gaan. Via de duinkant langs de lagune zal omhoog gereden worden naar Strandpaviljoen Struin. Daar gaat het parcours via het fietspad en via de afgang aldaar weer het strand op. Daar is het keerpunt en via de zeekant keert het parcours terug naar Hargen. Daar zal de grote tent ook doorkruist worden.

Inschrijven

Inschrijven moet vooraf via het inschrijfformulier op www.inschrijven.nl op inschrijven.nl .

Prijzen en loterij

In alle categorieën zijn er prijzen. Er zal gereden worden met de MyLaps Prochips zodat we snel na de wedstrijd een uitslag kunnen genereren. De prijsuitreiking zal direct na de wedstrijd gehouden worden in de grote tent. De loterij onder de deelnemers zal weer direct na de prijsuitreiking plaatsvinden. Dus zorg dat je daarbij bent want er zijn leuke prijzen te winnen!

Meer informatie

Op de evenementen pagina.